Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

LMATouch HC900 Pro - Conceptum

LMATouch HC900 Pro

World’s Only Dual-camera Integrated Interactive Flat Panel

4K 8MP Video Conference Camera | 4K 13MP Document Camera

Product Video

4K UHD Display

Τεχνολογία οπτικής συγκόλλησης

AG + AF Glass

Anti Blue Light

Microphones Array

Υπέρυθρη εξαιρετικά ευαίσθητη αφή

Screen Share

Windows Ink

Android 8.0 with LMAOS

Dual Camera

Features

Με οπτική συγκόλληση

Χωρίς οπτική συγκόλληση

Οπτική συγκόλληση - Βελτιωμένο 4K & True 178° view angle

Με βάση το πάνελ 4K υπερ-υψηλής ευκρίνειας, υιοθετούμε την τεχνολογία οπτικής συγκόλλησης για την επίτευξη υψηλότερης αναγνωσιμότητας και διαύγειας χωρίς σκόνη. Συνδυάζοντας true 178°view angle για να διασφαλιστεί ότι όλοι, ανεξάρτητα από το πού κάθονται, μπορούν να δουν την οθόνη, η οπτική συγκόλληση προσφέρει στους χρήστες την απόλυτη οπτική εμπειρία.

Ομαλότερη εμπειρία γραφής - Οι ιδέες ρέουν ελεύθερα

Η οπτική συγκόλληση παρέχει ακριβέστερη απόκριση αφής με μηδενική απόκλιση. Δεν υπάρχει κενό μεταξύ της οθόνης LCD και του καλυμμένου γυαλιού, γεγονός που καθιστά την εμπειρία γραφής πιο ομαλή από ποτέ - όπως ακριβώς κάνατε σε έναν συνηθισμένο πίνακα.

Υπέρυθρη τεχνολογία εξαιρετικά λεπτής αφής - Πιάστε την παραμικρή λεπτομέρεια

Το στυλό με λεπτή μύτη 2 mm που συνοδεύει το HC900 Pro δεν είναι η απόλυτη λύση για γράψιμο. Εάν είναι απαραίτητο, το HC900 Pro είναι σε θέση να παρουσιάσει ελάχιστο αντικείμενο αφής με διάμετρο μόλις 1 mm, όπως το Apple Pencil. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε μια λεπτή εικόνα είτε να σχολιάσετε μια μικροσκοπική λεπτομέρεια, η εξαιρετικά λεπτή τεχνολογία αφής εξασφαλίζει ζωντανή σχεδίαση και σαφή παρουσίαση.

Ενσωματωμένη κάμερα εγγράφων - Βολική κοινή χρήση περιεχομένου για τις συσκέψεις σας

Η πρωτοποριακή φωτογραφική μηχανή με σχεδιασμό περισκοπίου λειτουργεί ως φωτογραφική μηχανή εγγράφων για να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους, όπως χαρτί Α3, με σαφήνεια και να σαρώσει τον κωδικό QR για να παρουσιάσει τα πράγματα που θέλετε, με 13 megapixel και λειτουργία αυτόματης εστίασης. Η πρόσθετη κάμερα προσφέρει λύση μιας στάσης για τη συνεργασία σας στην αίθουσα συσκέψεων.

Ενσωματωμένη κάμερα 4K - Εύκολη τηλεδιάσκεψη

Η άλλη ενσωματωμένη κάμερα 4Κ είναι για τηλεδιασκέψεις, σχεδιασμένη προσεκτικά κάτω από το κάτω πλαίσιο της οθόνης αντί για το επάνω μέρος της οθόνης, ώστε να μην χρειάζεται να σηκώνετε το κεφάλι σας προς την κάμερα όταν κάθεστε. Με ανάλυση 8MP, ευρυγώνιο οπτικό πεδίο 110° μηρών και αυτόματη εστίαση, σας περιμένει μια βιντεοδιάσκεψη υψηλής ποιότητας.

Εσωτερικό μικρόφωνο - Αποκαταστήστε την πραγματική σας φωνή

Ενσωματωμένα 4 μικρόφωνα συστοιχίας, τα οποία υιοθετούν έξυπνη τεχνολογία φιλτραρίσματος περιβάλλοντος, έχουν εμβέλεια λήψης 10 μέτρα. Έτσι, κατά τη διαδικασία λήψης της φωνής, η ανθρώπινη φωνή μπορεί να διατηρηθεί και ο θόρυβος του περιβάλλοντος μπορεί να εξαλειφθεί ακόμη και σε μεγάλα δωμάτια.

Σύνδεση USB τύπου C - Πολλαπλές λειτουργίες από μία θύρα

Υποστηρίζουμε πολυλειτουργική σύνδεση USB τύπου C. Μόνο ένα καλώδιο τύπου C επιτυγχάνει φόρτιση ρεύματος, αφή, μετάδοση ήχου και βίντεο με ταχύτητα έως και 10 Gbps. Με μία μόνο σύνδεση, ό,τι θέλετε μπορεί να ικανοποιηθεί.

Screen sharing for BYOD - Blossom your mind

Με το ενσωματωμένο λογισμικό Eshare Pro, μοιραστείτε την οθόνη σας ασύρματα και χωρίς κόπο όταν σας έρχεται μια ιδέα. Δημιουργώντας ατμόσφαιρα καταιγισμού ιδεών για να ρέουν ελεύθερα οι σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται πλέον να συνδέετε καλώδια. Απλά δείξτε αυτό που θέλετε να παρουσιάσετε χωρίς δισταγμό.

Windows Ink-Σημειώστε σε οποιαδήποτε αρχείο

Συμβατό με το Windows Ink, ώστε να μπορείτε να γράφετε απευθείας σε έγγραφα του MS Office, να αποθηκεύετε σχόλια στο αρχικό αρχείο και να τα μοιράζεστε με άλλους. Υποστηρίζει επίσης αναγνώριση χειρονομιών, όπως επιλογή και ζουμ με τα δάχτυλά σας, διαγραφή με γροθιά. Με το πολυλειτουργικό συνεργατικό Ink, δεν θα χάσετε ποτέ την ιδέα.

Γυαλί AG + AF - Εγγυάται πάντα καθαρή οθόνη

Ο συνδυασμός αντιθαμβωτικού γυαλιού με τεχνολογία οπτικής συγκόλλησης και επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων όχι μόνο εμποδίζει το θάμπωμα της οθόνης από δακτυλικά αποτυπώματα, σκόνη ή λιπαρές ουσίες, αλλά εξασφαλίζει επίσης κρυστάλλινη εικόνα ακόμη και σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό.

True Anti Blue Light for Eye Protection

Δεν υπάρχει φίλτρο οθόνης κατά του μπλε φωτός για μια τόσο μεγάλη οθόνη; Μην ανησυχείτε. Μέσω βελτιστοποιημένου αλγορίθμου τσιπ, μειώνουμε το 80% του επιβλαβούς μπλε φωτός απευθείας από τον οπίσθιο φωτισμό LED του πίνακα για την άνεση των ματιών σας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε την ακρίβεια των χρωμάτων στην οθόνη και αποκαθιστούμε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος - Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας

Το HC900 Pro ενσωματώνει έναν έξυπνο αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος, ώστε η φωτεινότητα της οθόνης να προσαρμόζεται αυτόματα στο περιβάλλον. Προστατεύει τα μάτια των χρηστών, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν το περιεχόμενο της οθόνης πιο άνετα.

LMA OS - Απρόσκοπτη και απλοποιημένη εμπειρία χρήστη

Το HC900Pro παρέχει ένα επαναστατικό νέο περιβάλλον εργασίας - LMAOS που τοποθετεί όλα τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα εργαλεία ακριβώς στα χέρια των χρηστών. Υποστηρίζουμε διάφορες υπηρεσίες για να προσαρμόσετε το σωστό στυλ για την αίθουσα συσκέψεών σας.

Specifications

Name HC900 Pro
Model LE065MD
Diagonal Size 65"
Brightness 400cd/m2
Contrast Ratio 4000:1
Panel Type TFT
Backlight Direct LED (DLED)
Resolution 4K UHD (3840*2160)
Aspect Ratio 16:9
Response Rate 6ms
Refreshing Frequency 60Hz
Viewing Angle 178°(H),
178"(V)
Backlight Life Time 50,000 hrs
Display Colors 10bit(1.07B)
Glass Optical Bonding with 32 mm cover AG&AF Glass
Touch Technology Infrared
Touch points 20-point touch;20-point writing under Windows;
10-point writing under Android
Touch Resolution 32768 x 32768 px
Response Rate <4ms(single touch)
<6ms(max touch inputs)
Touch Accuracy ±1 mm within 90% working area
Recognition Finger or pen
Writing Height 1.5mm
Minimum Touch Object 1mm
Supported O.S. HID Support &Win10/Win8/VVin7/Mac OS/Android/Chrome OS/Linux

RESOURCE FOR YOU

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS