Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Εγκατάσταση - Τεχνική Υποστήριξη Προτζέκτορ (Projector), Διαδραστικών Πινάκων & Ασπροπινάκων - Conceptum

Υπολογίστε την απόσταση προβολής που χρειάζεστε, το μέγεθος της οθόνης προβολής που θα έχετε ανάλογα με το μοντέλο προτζέκτορα που θα χρησιμοποιήσετε, με τους αναλυτικούς υπολογιστές απόστασης προβολκής που σας παραθέτουμε:

 

 

 

Η εταιρία μας ασχολείται από το 1995 με την εκπαιδευτική τεχνολογία ΤΠΕ και έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενο των διαδραστικών συστημάτων και πινάκων και μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης στη χρήση και συντήρηση και υποστήριξης. Η εγκατάσταση ενός διαδραστικού πίνακα μαζί με τον βιντεοπροβολέα (Projector) είναι μια από τις κύριες υπηρεσίες που προσφέρουμε πέρα από την επίλυση τυχόν προβλημάτων από την καθημερινή χρήση και υποστήριξη.

 

Συνοπτικά μερικές από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορά του απλού ή διαδραστικού προτζέκτορ (Projector) - προβολέα και ασπροπίνακα στο χώρο σας
  • Μελέτη του χώρου σας
  • Εγκατάσταση του απλού ή διαδραστικού προτζέκτορ (Projector) και ασπροπίνακα
  • Εκπαίδευση πάνω στη χρήση τόσο του διαδραστικού πίνακα όσο και του διαδραστικού λογισμικού
  • Τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε
  • Συντήρηση του προτζέκτορ (Projector) ή του διαδραστικού σας πίνακα

Για διάφορες απορίες σε σχέση με την τιμολόγηση ή το χρόνο παράδοσης και εγκατάστασης του εξοπλισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 88 38 858 ή διαφορετικά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρακάτω ακολουθούν μερικά δείγματα της δουλειάς μας.

Εγκατάσταση Ασπροπινάκων σε Σχολικές Αίθουσες

egkatastasi_aspropinaka_se_sxoliki_aithousa

egkatastasi_aspropinaka_se_sxoliki_aithousa

egkatastasi_asporpinaka_se_sxoliki_aithousa
Εγκατάσταση Διαδραστικών Πινάκων σε Σχολικές Αίθουσες

egkatastasi_diadrastikou_pinaka_iqboard_se_sxoliki_aithousa

egkatastasi_diadrastikou_pinaka_lmainteractor_se_sxoliki_aithousa

egkatastasi_diadrastikou_pinaka_traceboard_se_sxoliki_aithousa

Εγκατάσταση Προβολέων-Projectors σε Σχολικές Αίθουσες

egkatastasi_provolea_se_sxoliki_aithousa

egkatastasi_provolea_se_sxoliki_aithousa

egkatastasi_provolea_se_sxoliki_aithousa

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS