Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Πως επιλέγω πανί προβολής: Οδηγός αγοράς Οθόνης Προβολής για προτζέκτορ. - Conceptum

 

4 Βήματα για την Επιλογή Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

Τι να προσέξω: Προτιμήστε να χρησιμοποιείστε πανί προβολής για τον αγαπημένο σας projector αντί να κάνετε προβολή σε τοίχο, καθώς ο τοίχος έχει υφή η οποία θα αλλοιώνει σημαντικά την εικόνα σας. Αν αγοράσετε ακριβό προτζέκτορα είναι κρίμα η άψογη ανάλυσή του, η εξαιρετική του φωτεινότητα ή η υψηλή του ανάλυση να χάνονται σε ένα τοίχο! 

Βήμα 1: Επιλογή Τύπου Εγκατάστασης Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

Θέλετε η οθόνη σας να είναι φορητή ή σκοπεύετε να την εγκαταστήσετε σε μόνιμο μέρος; Θέλετε περίπλοκη οθόνη ή κάτι απλό και οικονομικό;

Επιλογές Εγκατάστασης:

· Φορητές Οθόνες: Οθόνες προβολέα που μπορούν να μεταφερθούν από μέρος σε μέρος άμεσα.

· Χειροκίνητες Οθόνες: Μία οικονομική επιλογή για οθόνη προβολής που θα παραμείνει κατά κύριο λόγο στο ίδιο μέρος.

· Ηλεκτρικές Οθόνες: Υψηλής ποιότητας οθόνες προβολής που προσφέρουν κομψότητα στη μόνιμη θέση τους.

· Σταθερού Πλαισίου: Οθόνες με μόνιμα τεντωμένο πανί σε πλαίσιο που εγκαθίστανται σε σταθερή τοποθεσία.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία οθονών για κάθε έναν από αυτούς τους τύπους εγκατάστασης ενώ κάποιες από αυτές τις οθόνες προσφέρουν και επιπλέον χαρακτηριστικά.

Τι να προσέξω: Οι πιο δημοφιλείς τύποι οθόνης είναι οι φορητές και οι χειροκίνητες. Επίσης, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε πρώτα προβολέα πριν αγοράσετε οθόνη.

Συμβουλές Επιλογής Οθόνηε Προβολής Πανιού

Βήμα 2: Επιλογή Επιφάνειας Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

Ο τρόπος με τον οποίο μία επιφάνεια οθόνης ανακλά το φως είναι αυτό που ξεχωρίζει τα υφάσματα οθόνης. Οι κατασκευαστές δηλώνουν τόσο το gain όσο και τη γωνία θέασης για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια οθόνη ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πριν πάρετε μία τελική απόφαση, αναρωτηθείτε τα εξής:

Ο χώρος θέασής σας έχει ελεγχόμενο φωτισμό ή περιβάλλοντα φωτισμό;

Μπορείτε να ελέγξετε το φωτισμό του χώρου θέασης ή υπάρχει φωτισμός από το περιβάλλον, όπως για παράδειγμα από παράθυρα; Το υλικό της οθόνης σας μπορεί να περιορίσει τις επιδράσεις του περιβάλλοντα φωτισμού σε χώρους δίχως δυνατότητα ελέγχου. Επιπλέον, μπορούν να αυξήσουν τη φωτεινότητα και αντίθεση της προβαλλόμενης εικόνας.

Ποια είναι η διαρρύθμιση του χώρου;

Σε δωμάτια που είναι πιο φαρδιά παρά βαθιά, κάποια μέλη του κοινού μπορεί να βρεθούν σε γωνία όπου είναι δύσκολη η θέαση της προβαλλόμενης εικόνας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, προτιμώνται επιφάνειες με μεγαλύτερη γωνία θέασης. Τα μακρύτερα δωμάτια απαιτούν συνήθως και μεγαλύτερες οθόνες, ώστε όσοι βρίσκονται στο πίσω μέρος του δωματίου να μπορούν να δουν λεπτομέρειες στην προβολή.

Τι είδους εικόνα θέλετε να προβάλετε;

Το περιεχόμενο της προβολής σας επηρεάζει επίσης ποια οθόνη ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Τα γκρι πανιά προτιμώνται για συστήματα home cinema, διότι προσδίδουν μία αίσθηση αντίθεσης στην εικόνα. Αυτό φαίνεται περισσότερο σε προβολείς με αντίθεση της τάξης των 20000:1 ή λιγότερο. Τα λευκά ή λευκά ματ πανιά προτιμώνται σε επαγγελματικές εφαρμογές. Επίσης, σε περίπτωση που απαιτείται μεγαλύτερη πιστότητα χρωμάτων, τα λευκά ή λευκά ματ πανιά έχουν καλύτερη απόδοση.

Κοινές Εφαρμογές Προτάσεις Επιφάνειας Οθόνης

Βίντεο (τηλεόραση, Blu-Ray, DVD)

Γκρι, λευκή ή λευκή ματ

Ψηφιακή φωτογραφία

Λευκή ή λευκή ματ

Εικόνες υπολογιστή

Λευκή ή λευκή ματ

Λεπτομερή λογιστικά φύλλα ή αρχιτεκτονικά σχέδια (υψηλή ανάλυση, πολλές λεπτομέρειες)

Λευκή ή λευκή ματ

Βήμα 3: Επιλογή Λόγου Διάστασης Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

Οι τυπικές NTSC τηλεοράσεις και άλλες παλαιότερου τύπου οθόνες προβάλλουν εικόνα σε λόγο διάστασης 4:3. Οι υπολογιστές έχουν διάφορους λόγους αντίθεσης όπως 4:3, 16:9 και 16:10. Oi τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης και οι Blu-ray δίσκοι προβάλλονται σε μορφή 16:9. Οι περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες προβάλλονται σε ακόμα μεγαλύτερο λόγο διάστασης.

Κοινές Εφαρμογές Λόγος Αντίθεσης Φάρδος:Ύψος

Βίντεο NTSC (Αμερικανικό πρότυπο τηλεόρασης)

1.33

4:3

Βίντεο PAL (Ευρωπαϊκό πρότυπο τηλεόρασης)

1.33

4:3

Βίντεο HDTV και δίσκοι Blu-ray

1.78

16:9

1280x800 οθόνες υπολογιστή

1.9

16:10

Οθόνες κινηματογράφου

2.35

Μεγαλύτερο από 16:9

Βήμα 4: Επιλογή Μεγέθους Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

Το μέγεθος της οθόνης σας πρέπει να ταιριάζει με το περιβάλλον. Μία μικρή οθόνη δεν θα κάνει καλή δουλειά σε αμφιθέατρο και μία μεγάλη οθόνη αντίστοιχα δεν θα υπερκαλύψει μία μικρή αίθουσα ή home cinema. Άλλοι παράγοντες αποτελούν η διαρρύθμιση του χώρου και το σύνηθες μέγεθος του κοινού σας.

Τι να προσέξω: Σας προτείνουμε να αγοράσετε προβολέα πριν αγοράσετε οθόνη. Ωστόσο, με τις νέες τεχνολογίες όπως τη μετατόπιση φακού, το zoom lenses καθώς και τα βελτιωμένα εργαλεία υπολογισμού της απόστασης προβολής, μπορείτε εύκολα να πάρετε μία απόφαση κατά την αγορά. Κυρίως θα πρέπει να γνωρίζετε το μέγεθος της οθόνης που μπορεί να υποστηρίξει ο χώρος σας. Τα πιο κοινά μεγέθη οθονών για home cinema είναι 92, 106 και 120 ίντσες διαγώνιος με λόγο διαστάσεων 16:9.

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS