Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

LMATouch TB1000 - Conceptum

IQ LMATouch TB1000

Updated Android,Upgrade Your Boardroom

Υπέρυθρη αφή

Android 9.0

OPS Slot

Αντιθαμβωτικό γυαλί

Windows Ink

2.4G/5G Dual Module WiFi

BYOD

Zero Bonding

Πρωτοποριακή τεχνολογία μηδενικής συγκόλλησης

Η παραδοσιακή τεχνολογία συγκόλλησης με αέρα αφήνει κενό αέρα μεταξύ του καλυμμένου γυαλιού και της οθόνης LCD, δημιουργώντας χώρο για πιθανή σκόνη και υγρασία. Η αναβάθμιση της τεχνολογίας συγκόλλησης καθιστά το κενό αέρα σχεδόν αόρατο για να βελτιώσει τη συνολική απόδοση της οθόνης σε άλλο επίπεδο, τόσο από φυσική όσο και από τεχνική άποψη..

Υψηλότερη αναγνωσιμότητα & ομαλότερη γραφή

Η τεχνολογία Zero bonding μας προσφέρει μια οπτική εμπειρία υψηλότερης ευκρίνειας μειώνοντας την παράλλαξη και βελτιώνοντας την αναγνωσιμότητα. Επιπλέον, η μεγάλη εγγύτητα μεταξύ της άκρης του δακτύλου και του ίχνους γραφής κάνει τη γραφή πιο ομαλή και φυσική, όπως όταν γράφετε στο χαρτί.

Latest Android 9.0 version

Χάρις τη τελευταία έκδοση του Android 9.0 στο IFP, με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα IFP στην αγορά. Απολαύστε ταχύτερη ταχύτητα επεξεργασίας, ομαλότερη εμπειρία λειτουργίας, πιο σταθερό και ασφαλές περιβάλλον συστήματος. .

Έξυπνη αφή και ακριβής γραφή

Το TB1000 με προηγμένη τεχνολογία IR υποστηρίζει 20 αφές γραφής ταυτόχρονα. Το ύψος γραφής 2 mm και η ακρίβεια γραφής 1,5 mm εξασφαλίζουν άμεση απόκριση και υψηλή ακρίβεια, καθιστώντας τη γραφή πιο ομαλή και ακριβή για την εμφάνιση στην οθόνη.

Ηχεία υψηλής ποιότητας

Συνολική ισχύς 15W*2 με ανεξάρτητο μπάσο, η ειδικά σχεδιασμένη ακουστική δομή δημιουργεί πλούσιο στερεοφωνικό ήχο για κορυφαία απόδοση ήχου.

Συνεχής σχολιασμός σε οποιαδήποτε πηγή

Αλλάξτε ελεύθερα μεταξύ διαφορετικών πηγών εισόδου, ενώ κάνετε απευθείας σχολιασμούς και αποθηκεύστε τις σελίδες σχολιασμού πολλαπλών πηγών στο Android. Σαρώστε τον κωδικό QR για να μοιραστείτε εύκολα τα αρχεία της σύσκεψης.

Μοιραστείτε ελεύθερα τις ιδέες σας

Δεν χρειάζεται πλέον να συνδέετε καλώδια. Με το ενσωματωμένο λογισμικό Eshare Pro, μοιραστείτε την οθόνη σας ασύρματα και χωρίς κόπο. Δείξτε αυτό που θέλετε να παρουσιάσετε αυτή τη στιγμή, δημιουργώντας ένα καλό περιβάλλον για να κυλήσουν ελεύθερα οι σκέψεις σας.

Πλωτή μπάρα με έξυπνο σχεδιασμό UI

Υιοθετήστε τη νέα σχεδιασμένη γραμμή μενού με έξυπνο UI. Παρέχονται κινητά πλήκτρα άμεσης πρόσβασης για τον εύκολο έλεγχο της διεπαφής από τους χρήστες. Ξεκινήστε αυτό που θέλετε να κάνετε στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Ανώτερη ποιότητα εικόνας

Η οθόνη 4K υπερ-υψηλής ευκρίνειας εμφανίζει υψηλή αντίθεση, υψηλή φωτεινότητα και υψηλό εύρος ευκρίνειας NTSC (>80% NTSC). Είτε με συστήματα Android είτε με Windows, η ισχυρή απόδοση εικόνας και βίντεο είναι ευχάριστη στα μάτια.

Windows Ink Compatible

Υποστήριξη άμεσης γραφής σε έγγραφα του MS Office, αποθήκευση σχολίων στο αρχικό αρχείο και κοινή χρήση. Με το πολυλειτουργικό συνεργατικό μελάνι, δεν θα χάσετε ποτέ ούτε μια σκέψη.

Συνδυάζεται με το εκπαιδευτικό λογισμικό LMA KitsMemos

Ως κλασικό μοντέλο ιδανικό για την εκπαιδευτική αγορά, το LMATouch TB1000 συνοδεύεται από το λογισμικό LMA KitsMemos που αναπτύξαμε οι ίδιοι για να διευκολύνουμε τη διαδραστική διδασκαλία. Τα άφθονα εργαλεία και πόροι για τα θέματα είναι διαθέσιμα για τους εκπαιδευτικούς ώστε να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό περιβάλλον τάξης.

Specifications

 
Model TB1000 
Diagonal Size 65" 75" 86"
Brightness 350cd/m2 350cd/m2 350cd/m2
Contrast Ratio 5000:1 5000:1 5000:1
Panel Type TFT
Backlight Direct LED (DLED)
Resolution 4K UHD (3840*2160)
Aspect Ratio 16:9 
Response Rate 6ms
Refreshing Frequency 60Hz
Viewing Angle 178*(H), 178*(V)
Backlight Life Time 50,000 hrs
Glass 3mm Anti-Glare Tempered Glass with Zero Bonding (MOHS 7)
Touch Technology Infrared
Touch points 20-point writing / 20-point touch
Writing Height 2mm
Minimum Touch Object 2mm
Supported O.S. HID Support & Win10/Win8/Win7/Mac OS /Android/Chrome OS/Linux
 
 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS