Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Doogee Smartphones - Conceptum

 

Η Doogee παράεχει οικονομικάαξιόπιστα και τελευταίας τεχνολογίας smartphones που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Στην συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα μοντέλα. 

 


Doogee BL5500 Lite (16GB)Doogee Logo


Doogee BL5500 Lite 16GB

 

Το Doogee BL5500 Lite αποτελεί το πιο προσιτό 6,19'' smartphone με Dual Rear Camera, μνήμη 16GB  και μπαταριά 5.500mAh. Θα το βρείτε σε πολλά καταστήματα (φυσικά και ηλεκτρονικά) με πολύ προσιτή τιμή της τάξεως των 99 ευρώ, καθιστώντας το ένα value for money κινητό. Διατίθεται σε μαύρο (black), χρυσό (gold) και μπλε χρώμα (light blue).
 
 
 
Δείτε περισσότερα εδώ.
 

Doogee Y7 FULL HD 32GBDoogee Logo


Doogee Y7 FULL HD 32GB

 

Το Doogee Y7  5.84'' FULL HD αποτελεί  ένα οικονομικό ocatcore smartphone  με Dual Rear Camera, μνήμη 32GB  και μπαταριά 3.360mAh. Θα το βρείτε σε πολλά καταστήματα (φυσικά και ηλεκτρονικά) με πολύ προσιτή τιμή της τάξεως των 115 ευρώ, καθιστώντας το ένα value for money κινητό. Διατίθεται σε μαύρο (black)  και μπλε χρώμα (light blue).
 
 
 
Δείτε περισσότερα εδώ.
 

Doogee S55 Lite RUGGED 16GBDoogee Logo


Doogee S55 Lite Rugged 16GB

 

Το Doogee S55 5.5'' Lite Rugged αποτελεί ένα rugged smartphone με Dual Rear Camera, μνήμη 16GB  και μπαταριά 5.500mAh. Θα το βρείτε σε πολλά καταστήματα (φυσικά και ηλεκτρονικά) με πολύ προσιτή τιμή της τάξεως των 135 ευρώ, καθιστώντας το ένα value for money κινητό βάση των δυνατοτήτων του. Διατίθεται σε μαύρο (black) χρώμα.
 
 
 
Δείτε περισσότερα εδώ.
 

Doogee S90 Full HD + P60Doogee Logo


Doogee S90 FHD + P60 128GB

 

Το Doogee S90 6.18'' ένα FULL HD smartphone με Dual Rear Camera, μνήμη 128GB  και μπαταριά 5.050mAh. Θα το βρείτε σε πολλά καταστήματα (φυσικά και ηλεκτρονικά) με πολύ προσιτή τιμή της τάξεως των 399 ευρώ, καθιστώντας το ένα value for money κινητό βάση των δυνατοτήτων του. Διατίθεται σε μαύρο (black) χρώμα.
 
 
 
Δείτε περισσότερα εδώ.
 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS