Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Raspberry - Conceptum

Tο νέο 4πύρηνο Raspberry Pi 3 από την Conceptum Α.Ε. Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε λεπτομέρεια και πληροφορία.

 

RaspberryPi3 - Εικόνα Πλακέτας

Όλοι ξέρουν και αγαπούν το Raspberry Pi, αλλά αν δεν χρειαζόσασταν επιπλέον περιφερειακά για να το κάνετε ασύρματο? Το Raspberry Pi 3 είναι εδώ και σας παρέχει την ίδια Pi όπως και πριν, αλλά τώρα έρχεται με διπλάσια μνήμη RAM και ένα πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή. Ο μικρός, σε μέγεθος πιστωτικής-κάρτας, υπολογιστής είναι ικανός για πολλά πράγματα τα οποία κάνει κι ένας επιτραπέζιος υπολογιστής, όπως λογιστικά φύλλα, επεξεργασία κειμένου, αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας και παιχνίδια. Μπορεί να τρέξει διάφορες «γεύσεις» του Linux (ακόμα και τα Windows 10 δωρεάν-χωρίς-χρέωση) και χρησιμοποιείται σε όλο το κόσμο για να διδάξει στα παιδιά προγραμματισμό... Ω ναι, και εξακολουθεί να τα κάνει όλα αυτά σε πολλή χαμηλή τιμή!

Η μυστική συνταγή που κάνει αυτόν τον υπολογιστή τόσο μικρό και τόσο ισχυρό είναι το Broadcom BCM2837, ένα ARM Cortex-A53 64bit Quad Core Processor System-on-Chip. Η GPU παρέχει Open GL ES 2.0, με επιτάχυνση υλικού OpenVG και 1080p30 H.264 υψηλού προφίλ αποκωδικοποίησης και είναι ικανή για 1 GPixel / s, 1.5Gtexel / s ή 24 Gflops γενικού υπολογιστικού σκοπού. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Αυτό σημαίνει ότι εάν συνδέσετε το Raspberry Pi 3 στην HDTV σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο ποιότητας BluRay, χρησιμοποιώντας H.264 στα 40MBits / s.

Raspberry Pi3 Όψη 1 Rapsberry pi3 - Όψη 2

Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει θεσπιστεί στο Raspberry Pi 3 είναι η αναβάθμιση στον κεντρικό επεξεργαστή επόμενης γενιάς, συν τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα με Bluetooth Low Energy (BLE) και της ενσωματωμένης BCM43143 WiFi. Επιπλέον, το Raspberry Pi 3 έχει βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας, με μια αναβαθμισμένη πηγή ενέργειας σε λειτουργία έως 2,5 Amps, για να υποστηρίξει πιο ισχυρές εξωτερικές USB συσκευές.

Το Raspberry Pi 3 διαθέτει 4 ενσωματωμένες θύρες USB για να συνδέσετε ποντίκι, πληκτρολόγιο, ή οτιδήποτε άλλο αισθάνεστε ότι το Pi3 μπορεί να χρειαστεί, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε ακόμα περισσότερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι ένα USB hub.

Δεν υπάρχει κουμπί τροφοδοσίας. Απλά συνδέετε ένα καλώδιο παροχή ρεύματος USB στη θύρα micro-USB! Έτσι ο χρόνος εκκίνησης του Pi3 είναι πάρα πολύ λίγος! Για να το απενεργοποιήσετε απλά αφαιρείτε το καλώδιο. Οι 4 usb θύρες του, παρέχουν έως και 1.2Α έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε και πιο απαιτητικές σε ισχύ συσκευές (Αυτόαπαιτεί τροφοδοσία 2Ampmicro USB).

Ακόμα, οι περιφερειακές συσκευές χαμηλού επιπέδου το καθιστούν ιδανικό για hacking υλικού. Η 0.1 με 40-pin GPIO κεφαλίδα στο Pi3 σας δίνει πρόσβαση σε 27 GPIO, UART, I2C, SPI, καθώς και σε πηγές 3.3 και 5V. Κάθε pin στην κεφαλίδα GPIO είναι ταυτόσημη με τον προκάτοχό του, το μοντέλο B +.

 

 

 

Διαστάσεις: 85 χιλιοστά x 56 χιλιοστά x 17 χιλιοστά

Χαρακτηριστικά:

·      Broadcom BCM2837 64bit ARM Cortex-A53 Quad Core Processor SoC με χρονισμό στα1.2GHz

·      1 GB RAM

·      4 x USB2.0 θύρες με έξοδο έως 1.2A

·      Διευρυμένη40-pin GPIO Header

·      Video/Audio Out via 4-pole 3.5mm connector, HDMI, CSI camera, ήRaw LCD (DSI)

·      Αποθήκευση: microSD

·      10/100 Ethernet (RJ45)

·      BCM43143 WiFi ενσωματωμένο

·      Bluetooth Low Energy (BLE) ενσωματωμένο

·      Περιφερειακά χαμηλού επιπέδου:

o  27 x GPIO

o  UART

o  I2C bus

o  SPI bus with two chip selects

o  +3.3V

o  +5V

o  Ground

·      Απαιτήσεις ισχύος: 5V @ 2.4 A μέσω microUSB

·      Υποστηρίζει: Raspbian, Windows 10 IoT Core, OpenELEC, OSMC, Pidora, Arch Linux, RISC OS και άλλα!

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS