Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Οδηγίες Εγκατάστασης Διαδραστικού Πίνακα - Conceptum
 
interactive board
 • Η κάθε εγκατάσταση εξαρτάται από:
  • τις αίθουσες (διαστάσεις, ύψος, υλικό και κατάσταση τοίχων και οροφής)
  • την ύπαρξη πόρτας/παράθυρου
  • την ηλιοφάνεια και τον φωτισμό στην αίθουσα
  • τον προϋπολογισμό που διαθέτουμε.
    
 • Χρειάζεται καλωδίωση με κανάλια (αν δεν έχουν προωλεφθεί με εντοίχιση) από τη θέση του Projector έως τον υπολογιστή, καλωδίωση από τον υπολογιστή έως τον πίνακα.
   
 • Απαιτείται τροφοδοσία ρεύματος κοντά στον projector και στον υπολογιστή. Επεκτάσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων πρέπει να γίνονται από ηλεκτρολόγους.
   
 • Αν προβλέπεται εγκατάσταση ηχοσυστήματος απαιτείται ειδική καλωδίωση.
   
 • Συστήνεται να μην μπει ο πίνακας πολύ κοντά στο παράθυρο, και ούτε σε τοίχο με γυψοσανίδα, ειδικά αν υπάρχει στον ίδιο τοίχο και πόρτα διότι υπάρχουν ταλαντώσεις.
   
 • Αν υπάρχει παράθυρο, συστήνεται αυτό να είναι αριστερά από τον πίνακα (όπως τον κοιτάζουμε).
   
 • Ο projector, αν είναι με στήριξη σε βάση οροφής, πρέπει κρεμαστεί σε υγιές ταβάνι και όχι σε ψευδοροφή.
   
 • Αν είναι με στήριξη σε βάση τοίχου σε γυψοσανίδα, τα σημεία στήριξης πρέπει να επιλεχθούν προσεκτικά και να μπουν ενισχύσεις μεταλλικές.
   
 • Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο projector, σε περίπτωση σεισμού θα ταλαντωθεί και συνεπώς πρέπει να ενισχύεται αναλόγως.
   
 • Οι πίνακες δεν πρέπει να τοποθετούνται κοντά σε βρύσες, υδρορροές και σωληνώσεις αποχετεύσεων.
   
Αυτές ήταν μερικές γενικές οδηγίες. Συστήνεται η γνωμοδότηση ενός εξειδικευμένου εγκαταστάτη για κάθε περίπτωση.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία μας για ενημέρωση αναλόγως με τα εκάστοτε δεδομένα κάθε σχολείου.
 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS