Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Ασπροπίνακες - Συμβουλές/Επιλογές Αγοράς για Σχολεία - Conceptum

Φθηνές τιμές για ασπροπίνακες μαρκαδόρου ξηράς γραφής (dry erase) μεπλαίσιο αλουμινίου– οι πιο οικονομικοίwhiteboards και λευκοπίνακες μαρκαδόρου κάθε διάστασης γιαinteractive projectors. Ζητείστε τώραπροσφορά με έκπτωση γιασυλλόγους γονέων για φθηνούςaspropinakes για βιντεοπροτζέκτορ και οικονομικούς αυτοκόλλητους ασπροπίνακες, μαυροπίνακες ή πρασινοπίνακες κιμωλίαςdust -free! Συνδυάστε ασπροπίνακα οικονομικής σειράς ή λευκοπίνακα πορσελάνης ΜΑΤ για προβολές προτζέκτορα με 25 έτη εγγύηση. Αλλάξτε τους ανθυγιεινούς παλιούς πίνακες κιμωλίας με ασπροπίνακες μαρκαδόρου. Προσφέρουμεασπροπίνακες μαρκαδόρου επάλληλους, κολώνας, περιστρεφόμενους,τυπωμένους ευρωπαϊκούς σε ασυναγώνιστες τιμές. Μπορούμε να σας προτείνουμε επίσης πλαίσιο γιαοθόνες Plasma και πλαίσιο για μετατροπή οθόνης Plasma σε διαδραστικό πίνακα.Αν είστε Σύλλογος Γονέων ζητείστε βιντοπροβολέα για διαδραστικό πίνακα με στιβαρόπλαίσιο αλουμινίου σε ασυναγώνιστα μοναδική προσφορά. Στο πλαίσιο της ποικιλίας εξοπλισμού που προσφέρουμε υπάρχει σίγουρα έναςδιαδραστικός πίνακας-προτζεκτορ-Ασπροπίνακας ειδικά σχεδιασμένος για εσάς. Με αποστολές και εγκατάσταση Πανελλαδικά σε Αθήνα, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πελοπόννησο, Θεσσαλία,Ήπειρο, Μακεδονία και όλα τα νησιά του Αιγαίου! Πωλήσεις Χονδρική-Λιανική!

Πίνακας σχολείου-Πως να κάνετε επιλογή του κατάλληλου Ασπροπίνακα μαρκαδόρου

 

ΛΕΥΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ (Ασπροπίνακες) ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ - ΙΕΚ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Μαρκαδόρου ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ (ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΠΡΟΒΟΛΗ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ)

ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Δείτε/Ανακτήστε το Φυλλάδιο των Ασπροπινάκων μας

 

Από όλα τα σχολεία έρχονται καθημερινά ερωτήματα για το πως να επιλέξει  ο εκπαιδευτικός, ο Διευθυντής, ο Σύλλογος γονέων την κατάλληλο πίνακα για το σχολείο του. Πως να κάνει μια οικονομική επιλογή που θα έχει όμως το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά.

 

Ασπροπίνακες Μαρκαδόρου (Whiteboards) με επιφάνεια από ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ή ΣΜΑΛΤΟ

 

Η Επιφάνεια Πορσελάνης (Enamel Steel) έχει άριστο αποτέλεσμα και εγγύηση καθαρότητας για 25 χρόνια. Είναι ψημένη σε 805 βαθμούς Κέλσιου, και το μεταλλικό υπόβαθρό της δίνει επιπλέον το χαρακτηριστικό του μαγνητικού. Οπότε μπορούν να κρεμαστούν με μαγνητάκια ανακοινώσεις, χάρτες, φωτογραφίες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα γεωμετρικά όργανα μεγάλου μεγέθους (Τρίγωνα, μοιρογνωμόνια, διαβήτες μαρκαδόρου, χάρακες κλπ). Είναι η πλέον αξιόπιστη λύση ασπροπίνακα για μαρκαδόρους απλούς αλλά καθαρίζεται αποτεσματικά με ειδικό υγρό ή ελαφρύ διάλυμα οινοπνεύματος ακόμα και αν από λάθος γράψει κανείς με μαρκαδόρους μόνιμης γραφής (Permanent markers). Οι ασπροπίνακες ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ προσφέρονται και για προβολή προβολικών (PROJECTORS).

Τυπωμένοι πίνακες μουσικής και άλλων μαθημάτων Επάλληλοι πίνακες με πολλαπλές επιφάνειες Πίνακες με πολλαπλές επιφάνειες και εκτύπωση

 

Οι πίνακες πορσελάνης προσφέρονται και με ΑΝΤΙΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ επιφάνεια τύπου ΜΑΤ. Αυτή η επιφάνεια μειώνει τις αντανακλάσεις από τα προβολικά δηλαδή τους projectors έτσι ώστε να μην ενοχλείται στα μάτια ούτε εκείνος που στέκει δίπλα στον πίνακα ούτε οι μαθητές από τα θρανία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οι πίνακες λειτουργούν ως διαδραστικοί με συσκευές που τους μετατρέπουν όπως είναι το SmartRay Basic, το SmartRay Slim, το eBEAM και το LMA interactor. Η επιφάνεια αυτή λειτουργεί εξαίρετα με τους απλούς μαρκαδόρους οινοπνεύματος και έχει μια εγγύηση επίσης 25 ετών. Καθαρίζουν και σβήνουν με ένα απλό πανάκι, ξηρό, ή με απλό πανί microfiber, ελάχιστου κόστους που μπορούμε να σας διαθέσουμε για μακροχρόνια άριστη απόδοση.

Οι πίνακες ΣΜΑΛΤΟΥ είναι ασπροπίνακες οικονομικότεροι για λιγότερο έντονη χρήση με εγγύηση έως 5 έτη.

Οι τιμές είναι οικονομικές και εξαρτώνται από το μέγεθος που θα επιλέξετε. Το ύψος είναι πάντα 1,20 μέτρα και το μήκος υπάρχει σε τυποποιημένες διαστάσεις 160cm, 180cm, 200cm, 240cm

  • Κατόπιν παραγγελίας και με μικρή επιβάρυνση κατασκευάζονται πίνακες σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε έτσι ώστε να τον προσαρμόσετε άριστα στην αίθουσα διδασκαλίας.
  • Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι πίνακες μαρκαδόρου δεν δημιουργούν σκόνη όπως οι πίνακες κιμωλίας και συνεπώς είναι αντί αλλεργικοί, ενώ τα υλικά που κατασκευάζονται είναι κατά 90% ανακυκλώσιμα και συνεπώς οικολογικά.
  • Οι πίνακες τοποθετούνται στον τοίχο πολύ εύκολα, με εξαρτήματα απλά που περιλαμβάνονται στην συσκευασία.
  • Κάθε πίνακας έχει αναδιπλούμενη θήκη για τους μαρκαδόρους.

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛEΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ ή ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

Οι πίνακες μαρκαδόρου (dry marker), γνωστοί ακόμα και σαν ασπροπίνακες (whiteboards) αντικαθιστούν πλέον όλους τους πίνακες κιμωλίας (μαυροπίνακες ή πράσινους) καθώς είναι πιο υγιεινοί αφού δεν σκορπούν σκόνη κιμωλίας στην ατμόσφαιρα της σχολικής αίθουσας, καθαρίζουν εύκολα και δίνουν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά και διάφορα χρώματα μαρκαδόρων, υπάρχουν διαθέσιμα Γεωμετρικά όργανα και μπορούν επίσης να αποτελέσουν οθόνη προβολής με προβολικό σύστημα (projector) ή ακόμα να μετατραπούν με μια απλή συσκευή LMA interactor,το SmartRay Basic, το SmartRay Slim και το eBEAM σε διαδραστικό πίνακα με απεριόριστες δυνατότητες.

Προσφέρονται σε μια ποικιλία διαστάσεων ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχολικές αίθουσες κάθε μεγέθους και αριθμού μαθητών, ενώ συχνά τοποθετούνται και 2 συνεχόμενοι ώστε να μπορούν να γίνονται πάνω τους και μεγάλες προβολές κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Σημαντική παράμετρος στην επιλογή του κατάλληλου ασπροπίνακα, είναι η ποιότητα της επιφάνειας που πρέπει να καθαρίζει πολύ εύκολα και χωρίς να αφήνει καθόλου υπόλοιπα χρώματος (κιτρινίλες), δεν πρέπει να χαράσσεται εύκολα και ακόμα να μην αντανακλά το φωτισμό της αίθουσας είτε από τις λάμπες που κρέμονται, είτε από το φως του ήλιου είτε ακόμα το φωτισμό από κάθε προβολικό.

Επίσης κατά κανόνα είναι επιθυμητό να είναι μαγνητικός, αφού δίνει την επιπλέον δυνατότητα να προσαρμόζονται ή να κρέμονται διάφορα εκπαιδευτικά ή τεχνικά αξεσουάρ, ανακοινώσεις με μαγνητάκια κλπ.

Έτσι υπάρχουν διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της επιφάνειας ενός ασπροπίνακα μαρκαδόρου ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ (Εnamel Steel) , ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ANTIΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ (Enamel Steel ΜΑΤ), ΣΜΑΛΤΟ (Coated Steel), ΜΕΛΑΜΙΝΗ ενώ το πλαίσιο μπορεί να είναι από αλουμίνιο, κατά προτίμηση με στρογγυλευμένες γωνίες ή από ξύλο.

Το πλαίσιο αλουμίνιο προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και συμπεριφορά σε βάθος χρόνου έναντι των θερμοκρασιακών μεταβολών και της υγρασίας. Η πίσω επιφάνεια πλάτης θα πρέπει να έχει μεταλλική επικάλυψη, ώστε αφενός να επιτυγχάνει διαχρονική σταθερότητα αλλά αφετέρου να προστατεύει από τυχόν υγρασίες και θερμοκρασιακές διαφορές.

Τέλος η τοποθέτησή του θα πρέπει να είναι απλή με εξαρτήματα που προσφέρονται μαζί με τον πίνακα μαρκαδόρου από τον κατασκευαστή. Καλό είναι να ακολουθηθούν οι σχετικές οδηγίες τοποθέτησης και να ληφθεί υπόψη η επιφάνεια τοίχου στην οποία θα τοποθετηθεί.

Π.χ. αν είναι μια «υγιής» τεχνικά τοιχοποιία, αν είναι ψευδό τοίχος (γυψοσανίδα), αν έχει υγρασίες ή παροχές ρεύματος, νερού, καλωδιώσεις κ.λπ.

Η τιμή ενός ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ ή ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ εξαρτάται από τις διαστάσεις του και το είδος της επιφάνειάς του και του πλαισίου του. Στη συνέχεια συμβουλευθείτε τον παρακάτω πίνακα που δίνει μια ποιοτική σύγκριση των διαφόρων ειδών πίνακα σε σχέση με τις τιμές τους. Πάντος το τελικό κόστος ενός πίνακα καθορίζεται από τον προσδοκώμενο χρόνο χρήσης. Ένας σχολικός πίνακας που συνήθως έχει έντονη χρήση θα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας ώστε να διαρκέσει. Διαφορετικά θα χρειασθεί να αντικατασταθεί πολύ σύντομα, αυξάνοντας σημαντικά το «λειτουργικό κόστος» του.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πίνακες λέγονται επίσης και «ξηρού καθαρισμού» (Dry Erase) επειδή θα πρέπει να σβήνουμε το κείμενο όταν (συνηθως σε 1 λεπτό περίπου) έχει ξηραθεί το υγρό του μαρκαδόρου.

Τέλος θα πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη οι οδηγίες συντήρησης, ώστε να διατηρείται κατά το δυνατό μια καθαρή επιφάνεια στον πίνακα μαρκαδόρου για όλο τον αναμενόμενο χρόνο ζωής. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρέπει να αφήνουμε χωρίς καθαρισμό τους ασπροπίνακες για μέρες, διότι η γραφική ύλη σε μόρια, εισέρχεται ακόμα και στους μικρούς-μικρούς πόρους της άσπρης επιφάνειας, σταθεροποιείται και πλέον είναι δύσκολο να βγει, αφήνοντας παραμένουσες κιτρινίλες.

Ένας καθαρισμός με πανί fiber καθημερινά συστήνεται ως απαραίτητος.

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑI ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ

YΛΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΣXETIKH ΤΙΜΗ (%) (προσέγγιση)

ΑΝΤΟΧΗ ΧΡΟΝΟΥ

MΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ-ΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΣΕΣ ΚΙΤΡΙΝΙΛΕΣ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΜΑΤ

100

Α+

NAI

A+

A+

A+

ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ

90

Α+

NAI

B+

A+

A+

ΣΜΑΛΤΟ

70

C

OXI/ΝΑΙ

C+

C

C-

ΜΕΛΑΜΙΝΗ

55

D

OXI

C+

D

D

ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 

A+

 

 

 

A+

ΠΛΑΙΣΙΟ ΞΥΛΟΥ

 

B

 

 

 

C

Η εταιρεία Conceptum έχοντας την εμπειρία 25 ετών, με χιλιάδες εγκαταστάσεις στο ενεργητικό της και το πανελλήνιο πελατολόγιό της, δίνει τις συμβουλές που ακολουθούν ώστε αντικειμενικά ο κάθε εκπαιδευτικός να κάνει την επιλογή του σχολικού πίνακα που ταιριάζει στα δικά του δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικευμένοι σύμβουλοι και τεχνικοί εγκαταστάτες μας θα σας δώσουν δωρεάν τις κατάλληλες ειδικές συμβουλές που θα χρειαστείτε για να πάρετε μια απόφαση.

Ενώ παρέχουμε και τις υπηρεσίες εγκατάστασής μας μέσω εκπαιδευμένων συνεργατών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια , από την Θράκη έως την Ήπειρο, από τη Μακεδονία, έως την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου. Αν πάλι διαθέτετε το χρόνο και  επιθυμείτε να δείτε από κοντά τους πίνακες καλέστε μας για να σας κλείσουμε μια επίδειξη.

Για τιμές ασπροπίνακα και κόστος εγκατάσταση στείλτε μας την ποσότητα πινάκων, την περιοχή σας, τον τύπο  και τις διαστάσεις που επιθυμείτε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μην ξεχάσετε το όνομα, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας!

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS