Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Γιατί Να Χρησιμοποιήσω Διαδραστικούς Πίνακες - Conceptum

iq-board-lma-82-10-10-point-touch

 • Ένας διαδραστικός πίνακας μπορεί γινεται ένα πανίσχυρο εκπαιδευτικό εργαλείο στα χέρια του εκπαιδευτικού που μπορεί εύκολα να εκμεταλευτεί με τον καλύτερο τρόπο όλα τα χαρακτηριστικά του.
 • Στο διαδραστικό πίνακα ο χρήστης έχει αμεσότερη επαφή με τα μενού και τη λειτουργικότητά του εκπαιδευτικού λογισμικού.
 • Άλλωστε ο σχεδιασμός του εκπαιδευτικού λογισμικού της CONCEPTUM έχει λάβει υπόψη την προοπτική να εφαρμοστούν στους διαδραστικούς πίνακες. ‘Ετσι στην ενεργή επιφάνεια των διαδραστικών πινάκων η χρήση τους γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική.
 • Η χρήση τους είναι πολύ ευρύτερη αν αυτοί μπορούν να λειτουργούν και σαν κοινοί ασπροπίνακες απλού μαρκαδόρου.
 • Αντίστροφα μάλιστα, ένας ασπροπίνακας μαρκαδόρου μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε διαδραστικό ασπροπίνακα με μια συσκευή όπως το Smart Ray Slim
 • Οι διαδραστικοί πίνακες είναι απλούστατοι στην εκμάθηση και δίνουν άριστα αποτελέσματα στη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και λογισμικού.
 • Η σύγχρονη εκπαιδευτική τάση ζητά τους διαδραστικους πινακες σε κάθε τάξη.
 • Αποδοτικότεροι είναι οι διαδραστικοι πινακες αφης όπως οι LMA-BOARD με εμπλουτισμένη λειτουργικότητα για άριστα αποτελέσματα στη χρήση του εκπαιδευτικου λογισμικου αφού δεν χρειάζεται ειδικός μαρκαδόρος, αλλά ο χρήστης γράφει πάνω του απλά με το δάκτυλό του (ή όποιο άλλο αντικείμενο επιθυμεί).
 • Έχει αποδειχθεί ότι όταν οι μαθητές προσέχουν τον καθηγητή να διδάσκει στο διαδραστικο πίνακα, συγκεντρώνονται, παρακολουθουν και συμμετέχουν πολύ περισσότερο.
 • Είναι σε συνεχή επαφή με όσα διαδραματίζονται στους διαδραστικους πινακες όσο «ανιαρό» και αν εθεωρείτο αρχικά το θέμα του μαθήματος από μερικούς μαθητές.
 • Είναι πια η εποχή των διαδραστικων πινακων. Τα πράγματα μάλιστα γίνονται απλούστερα όταν μπορούν να χρησιμοποιούνται και σαν ασπροπινακες απλού
 • μαρκαδορου οπότε ένας μόνο πίνακας στην αίθουσα μέσα αρκεί.
 • Αν πάλι υπάρχει απλός ασπροπίνακας που δεν θέλουμε να απομακρυνθεί από την τάξη, τότε τοποθετώντας απλά και άμεσα το Smart Ray Slim, αυτός ο ασπροπινακας μαρκαδόρου μετατρέπεται άμεσα σε πανίσχυρο διαδραστικο ασπροπινακα.
 • Οι διαδραστικοι πινακες μπορουν να χρησιμοποιηθούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση αφού μπορούν να συνδεθουν με συστήματα e-learning ενώ προσφέρονται για χρήση από ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

με E-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο: 210 88 38 858

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS