Ασπροπίνακες Μαρκαδόρου-Κιμωλίας- Διαδραστικοί για κάθε αίθουσα
 
 
ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ - ΙΕΚ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 
 
Oι πίνακες που διαθέτουμε είναι κάθε κατηγορίας:
 
Διαδραστικοί Πίνακες Ασπροπίνακες ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΜΩΛΙΑΣ
 eBeam  LMA-interactor
 
Οι Ασπροπίνακες Μαρκαδόρου (Whiteboards) προσφέρονται με λευκή επιφάνεια από ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ή ΣΜΑΛΤΟ.
 
Η Επιφάνεια Πορσελάνης έχει άριστο αποτέλεσμα και εγγύηση καθαρότητας για 25 χρόνια. Οι πίνακες πορσελάνης προσφέρονται και με ΑΝΤΙΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ επιφάνεια τύπου ΜΑΤ. Αυτή η επιφάνεια μειώνει τις αντανακλάσεις από τα προβολικά δηλαδή τους projectors έτσι ώστε να μην ενοχλείται στα μάτια ούτε εκείνος που στέκει δίπλα στον πίνακα ούτε οι μαθητές από τα θρανία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οι πίνακες λειτουργούν ως διαδραστικοί με συσκευές που τους μετατρέπουν όπως είναι το SmartRay Basic, το SmartRay Slim, το eBeam και το LMA-interactor. Η επιφάνεια αυτή λειτουργεί εντυπωσιακά με τους απλούς μαρκαδόρους οινοπνεύματος και έχει μια εγγύηση 25 ετών.
 
Οι πίνακες μαρκαδόρου, γνωστοί ακόμα και σαν ασπροπίνακες (whiteboards) αντικαθιστούν πλέον όλους τους πίνακες κιμωλίας (μαυροπίνακες ή πράσινους) καθώς είναι πιο υγιεινοί αφού δεν σκορπούν σκόνη κιμωλίας στην ατμόσφαιρα της σχολικής αίθουσας, καθαρίζουν εύκολα και δίνουν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιούνται πολλά χρώματα μαρκαδόρων και μπορούν επίσης να αποτελέσουν οθόνη προβολής με προβολικό σύστημα (projector) ή ακόμα να μετατραπούν με μια απλή συσκευή το SmartRay Basic, το SmartRay Slim, το LMA-interactor και το eBeam σε διαδραστικό πίνακα με απεριόριστες δυνατότητες. Προσφέρονται σε μια ποικιλία διαστάσεων ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχολικές αίθουσες κάθε μεγέθους και αριθμού μαθητών, ενώ συχνά τοποθετούνται και 2 συνεχόμενοι ώστε να μπορούν να γίνονται πάνω τους και προβολές κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
 
Καθαρίζουν και σβήνουν με ένα απλό πανάκι, ξηρό, ή με απλό πανί microfiber, ελάχιστου κόστους που μπορούμε να σας διαθέσουμε για μακροχρόνια άριστη απόδοση.